Szolgáltatásaink

Cégünk, a Pitt 2003 Bt az épületgépészet minden területén vállal szerelési, korszerűsítési munkákat, kezdve a víz-, gáz-, csatorna- és központi fűtés szereléstől, a felület hűtés-fűtés rendszerek kiépítésén keresztül egészen a megújuló energia alkalmazásáig. Megbízóink között ugyanúgy vannak egyéni ügyfelek, nagyobb intézmények és több száz lakásos társasházak is.

A mai kor elvárásainak megfelelően a hatékony, költség- és energiatakarékos rendszerek kialakítását tartjuk szem előtt. Munkánk során kiemelten odafigyelünk arra, hogy megbízóinknak minden gondot levegyünk a válláról, az alapos igényfelmérés és a helyszín adottságainak felmérése után magunkra vállaljuk a kivitelezés lépéseit – mindezt magas minőségben, és a megbeszélt határidőre. A gázszerelési munkákat a tervezéstől egészen a kivitelezésig elvállalhatjuk.

 Elsősorban az Észak- Dunántúli régió területén vállalunk megbízásokat, de nagyobb megrendelések esetén az ország más területein is igénybe vehetők a szolgáltatásaink. Munkáink gyorsaságát és jó minőségét együttesen adja a szakmai hozzáértés, valamint a jó minőségű anyagok és szerszámok, ez utóbbiakat 3 kisteherautónk segítségével szállítjuk ki a helyszínekre.

Hozzáértésünk részben szakmai múltunknak köszönhető (2003 óta dolgozunk ezen a területen, és 2008-ban alapítottuk meg a ma 7 főt foglalkoztató Pitt 2003 Bt-t), másrészt pedig annak, hogy szerelőink rendszeresen továbbképzéseken sajátítják el a szakma újdonságait. A kivitelezés  minden területéről megbízható, kiváló szakemberekből álló épületgépész alvállalkozói csoportot foglalkoztatunk. A cégvezetés jelentős építőipari tapasztalata, illetve kiterjedt alvállalkozói, beszállítói kapcsolatrendszere lehetővé teszi a gyors, I. osztályú minőségben elvégzett kivitelezést.

Munkánkkal arra törekszünk, hogy az Önök cégével remélhetőleg kialakuló jó kapcsolat eredményeként Önöket is megelégedett partnereink között üdvözölhessük.

Szolgáltatásaink

Vízszerelés

Kisebb vízszerelési feladatok mellett teljes kivitelezést is vállalunk tapasztalt csapatunkkkal!

Fűtésszerelés

Komplett fűtésrendszerek kiépítése, megvalósítása rövid határidővel, és garanciával.

Gázszerelés

Gázszerelés minden szükséges engedéllyel, végzetséggel és tapasztalattal. Profi gázszerelőnk Önnek is segít.

IMG_7899

Azért vagyunk, hogy segítsünk! Hívjon még ma!